Unieke Torck-collectie in oude fabriekshal

9 september 2013 –  Nieuwsblad

DEINZE – De voormalige kinderwagen- en speelgoedfabriek Torck in de Ommegangstraat in Deinze ging nog één keer open en lokte een massa volk. Peter Van Veirdegem en zijn echtgenote Katrien Lingier uit Gottem (Deinze) toonden er hun unieke collectie trapauto’s, die ooit werden geassembleerd in Torck. Onder de bezoekers het gezin Franky en Mieke Neels uit Assebroek bij Brugge. Samen met hun kinderen Axelle (9) en Anika (7) lieten ze aan Katrien Lingier hun mooie en oude poppenwagen zien. Ook dit model rolde van de band in het bedrijf van de familie Torck. Student Thomas Vercruysse van Erasmus leidde rond.

torck-collectie in oude fabriekshal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *