Open Monumentendag

8 september 2013

Open Monumenten Dag, Deinze: de oude Torck gebouwen worden voor deze gelegenheid  opengesteld voor publiek van 10.00-18.00 uur. U kan zich laten rondleiden!

Er zijn twee gegidste wandelingen mogelijk:

  • De eerste op de benedenverdieping, waar naast onze expo ook kunstwerken van het SASK, Kunstacademie Deinze, rond het thema “Torck” zullen te zien zijn. Voor deze wandeling dient men niet op voorhand in te schrijven.
  • De tweede wandeling omvat een gegidste wandeling die ook de bovenverdiepingen én de daken van de oude Torck gebouwen omhelst. Uniek! Deze gegidste  wandelingen gaan door om 10.30 uur, 11.30 uur, 14, 15, 16 en 17 uur.

Het aantal plaatsen is beperkt en dus is inschrijven op voorhand een must. (Cultuurdienst stad Deinze).OMD

‘Torck@Torck’ is een expo die wij verzorgen waarbij  we een overzicht geven aan de hand van onze authentieke trapauto’s en ander oud speelgoed, over de productiegeschiedenis van dit bedrijf. Al dit moois wordt aangevuld met authentieke documenten, fotomateriaal enz, uit onze privé-verzameling. Een unieke, wellicht ALLERLAATSTE kans om onze trapauto’s te bekijken, nét  op dié plaats waar ze ooit gemaakt werden : back to their roots.

stad logo

Een (ver)nieuwbouwproject is op til voor deze oude Torck gebouwen… Laat deze unieke gelegenheid dus niet voorbijgaan.

Met ‘Groeten uit Torck@Torck’ kan je een mooie foto maken van jezelf alsof je in een Torck trapauto aan het rijden bent! Neem dus je fototoestel mee om deze foto als uniek souvenir te kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *