Oostenrijkse televisie

maart 2010

De Oostenrijkse televisie brengt in het programma ‘Gruschka’s Kunst- und Trödeltouren’ enkele uitzonderlijke Torck stoelen in verkoop. De camera- en researchploeg achter dit programma kochten deze stoelen aan bij hun bezoek/filmverslag aan de antiekbeurs van Namen. Het uiteindelijke doel is dan via het programma, onder veilingsysteem deze stoelen per opbod te verkopen! De winst gaat naar een goed doel!

We zijn daarom heel blij dat de programmamakers ons contacteerden voor zowel achtergrond van Torck, als van de stoelen zelf. Zowel bij identificatie als datering konden we hierbij van dienst zijn. En nu maar hopen dat veel extra centjes hiervan naar het goede doel kunnen. Uitzending zal gebeuren op 17.03.2010, om 19.45u op Servus TV. Wij duimen alvast, na deze fijne samenwerking,  voor succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *